Caută în arhivă
Afişează

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii au acționat în oraşul Buhuşi pentru prevenirea și descoperirea actelor de comerţ ilicite şi evaziune fiscală, prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea actelor de înşelăciune, precum [...]

Citeşte tot
23 Noiembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

Accident rutier cercetat de polițiști

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au desfășurat activități pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui accident rutier în Bacău.

Citeşte tot

La data de 22 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie au prins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Citeşte tot

La data de 22 noiembrie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Citeşte tot

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din Oneşti au depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din comuna Caşin, care conducea un autoturism, pe Bulevardul Oituz din localitate.

Citeşte tot

La data de 22 noiembrie a.c, în jurul orei 10.30, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 67 de ani, din comuna Borzeşti, în timp ce conducea un autoturism în comuna Răcăciuni.

Citeşte tot

La data de 22 noiembrie a.c. în județul Bacău, poliţiştii au acţionat pe linia creşterii gradului de disciplină rutieră.

Citeşte tot
23 Noiembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

PERSOANE SUPRAVEGHEATE JUDICIAR DE POLIŢIŞTI

Anul acesta, în judeţul Bacău au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 647 de persoane şi au fost înregistrate 14 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, [...]

Citeşte tot

La data de 21 noiembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliţie Prăjeşti au depistat doi bărbaţi, unul de 30 de ani şi altul de 33 de ani, ambii din localitate, bănuiţi de săvârșirea [...]

Citeşte tot

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere a activităţilor ilicite din domeniul [...]

Citeşte tot