Caută în arhivă
Afişează

La data de 23 iulie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 34 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale, în timp ce avea suspendat dreptul de a [...]

Citeşte tot

La data de 22 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au identificat un localnic de 30 ani, suspect de săvârşirea unei infracțiuni de furt din auto comisă la aceeaşi dată.

Citeşte tot

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului.

Citeşte tot

La data de 21 iulie a.c., în urma investigațiilor desfășurate, polițiști din cadrul Poliției Buhuşi au depistat și reținut trei tineri, unul de 26 de ani, din comuna Filipeşti şi alţi doi tineri, de 20 de ani, ambii din comuna [...]

Citeşte tot
24 Iulie 2017Sursa: IPJ BACAU

Furt de bunuri soluționat, prejudiciu recuperat

La data de 21 iulie a.c., polițiștii oneşteni au depistat o tânără de 27 de ani, din comuna Caşin, bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt.

Citeşte tot

La data de 21 iulie a.c., poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Prunului din localitate a avut loc un eveniment rutier.

Citeşte tot

La data de 21 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat doi tineri, unul de 22 de ani şi altul de 27 de ani, ambii din localitate, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de [...]

Citeşte tot

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşti.

Citeşte tot
24 Iulie 2017Sursa: IPJ BACAU

Infracţiune la regimul rutier

La data de 21 iulie a.c., s-a prezentat la Postul de Poliţie Coţofăneşti un tânăr de 20 de ani, din localitate, care a solicitat autorizaţie de reparaţie pentru un autoturism.

Citeşte tot
24 Iulie 2017Sursa: IPJ BACAU

Dosar penal pentru alcool

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 10.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Comăneşti au depistat în flagrant un bărbat de 41 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Minerului din [...]

Citeşte tot