Caută în arhivă
Afişează
21 Mai 2018Sursa: IPJ BACAU

Autor de furt depistat de poliţişti

La data de 19 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat şi identificat un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Citeşte tot

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 23.30, un echipaj de poliţie a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier, pe raza localității Dărmăneşti.

Citeşte tot

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 07.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Citeşte tot

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău desfășoară activități informativ-preventive pe raza întregului judeţ, în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

Citeşte tot

La data de 18 mai a.c., polițiștii din Moineşti au prins în flagrant patru localnici, cu vârste cuprinse între 32 şi 36 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte tot
19 Mai 2018Sursa: IPJ BACAU

Autor de furt depistat de poliţişti

La data de 18 mai a.c., poliţiştii din Buhuşi au depistat şi identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte tot

La data de 18 mai a.c., polițiștii de investigaţii criminale, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Mănăstirea Caşin, în urma unei descinderi domiciliare efectuate pe raza comunei, au identificat și reținut un bărbat [...]

Citeşte tot

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului,depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Citeşte tot

La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Vultureni au identificat și reținut un bărbat de 59 de ani, din localitate, care se afla sub control judiciar.

Citeşte tot
18 Mai 2018Sursa: IPJ BACAU

Autori de furt depistaţi de poliţişti

La data de 17 mai a.c., poliţişti din cadrul Moineşti au depistat şi identificat şase tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Citeşte tot