Puteți trimite dovada plății amenzii la e-mailul unității teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sancționat. Plata amenzii nu trebuie să depășească termenele legale stabilite prin OUG 2/2001.

       De asemenea nu mai este nevoie să veniți cu copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți documente.

       Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească în dimensiune 2 MB.

       Pentru a trimite e-mail vă rugăm să selectați unul dintre serviciile de mai jos: daţi click direct pe link sau folosiți adresele de e-mail:

Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@bc.politiaromana.ro

Cazier judiciar: cazier@bc.politiaromana.ro

Serviciul Ordine Publică: ordinepublica@bc.politiaromana.ro

Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase: oug41.2016.arme@bc.politiaromana.ro sau arme@bc.politiaromana.ro cu următoarele menţiuni:

  • arme@bc.politiaromana.ro adresa de e-mail dedicată primirii corespondenţei de la alte unităţi/instituţii, a petiţiilor şi a documentelor de interes general adresate structurilor a.e.s.p
  • oug41.2016.arme@bc.politiaromana.ro adresa de e-mail dedicată primirii copiei actului de identitate, a documentelor în format electronic cu semnătură electronică calificată sau avansată precum şi a dovezii achitării sancţiunilor contravenţionale (atunci când agentul constatator face parte din structura a.e.s.p.),