Caută în arhivă
Afişează

Pe timpul vacanţei de vară poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii continuă activităţile destinate copiilor şi adolescenţilor având ca principal scop creşterea gradului de siguranţă a acestora, [...]

Citeşte tot

Polițiștii băcăuani au desfășurat activități suplimentare pentru creşterea gradului de siguranță pe drumurile publice din judeţ.

Citeşte tot

În perioada 12 – 13 iulie 2017, la Bacău, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte tot

Miercuri 11 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost alăturii de copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, aflaţi la Şcoala de vară a Fundaţiei “Don Bosco” Bacău.

Citeşte tot

În perioada 12 – 13 iulie 2017 Bacăul este capitala înotului, fiind gazda etapei finale a Campionatului Naţional de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte tot

Polițiștii băcăuani au efectuat 28 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de tăiere ilegală și furt de arbori. S-au confiscat peste 170 m.c. de material lemnos şi 5 motofierăstraie.

Citeşte tot

În contextul Hramului Bacăului “Sf. Petru şi Pavel” și a manifestărilor cultural-artistice și religioase organizate în acest week-end, la nivelul Poliției Municipiului Bacău a fost suplimentat dispozitivul de ordine [...]

Citeşte tot

Poliţiştii Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău recomandă conducătorilor auto ca, în zilele călduroase, în măsura posibilităţilor, să îşi calculeze traseul astfel încât să circule cu vehiculele [...]

Citeşte tot

În această perioadă poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău desfăşoară activităţi preventive pentru ca cetăţenii băcăuani să poată petrece o “Vacanţă în siguranţă”.

Citeşte tot

Peste 590 de abateri de la normele rutiere au fost constatate de polițiștii rutieri în cadrul acțiunilor desfășurate în județul Bacău, în perioada 23-25 iunie a.c. Acțiunile au avut ca scop creșterea gradului de [...]

Citeşte tot