Caută în arhivă
Afişează

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție sporită și să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere, atunci când circulă în zone cu instabilitate atmosferică.

Citeşte tot

La data de 19 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii şi Serviciului Rutier au desfăşurat o activitate preventivă în cadrul campaniei „ ŞCOALĂ ÎN [...]

Citeşte tot

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Bacău, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 23 de percheziţii, la o grupare infracţională care ar fi cauzat un [...]

Citeşte tot
15 Septembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR BĂCĂUANI ÎN MEDIUL RURAL

Joi, 14 septembrie a.c., poliţişti rutieri şi de ordine publică au acţionat pe DJ 118, unde au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 20.590 de lei.

Citeşte tot

Poliția Română a lansat campania națională ”Școală în siguranță”. În acest context, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor transmite zilnic, către toți elevii [...]

Citeşte tot

În data de 12 septembrie a.c., ofiţeri din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii au participat la o activitate preventivă „ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR ÎN SIGURANŢĂ!”

Citeşte tot

Poliţiştii din Bacău, având suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 7 percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la [...]

Citeşte tot

„Cooperare transnațională între autorităţi de aplicare a legii pentru întărirea activităţii de prevenire şi luptă împotriva fraudei cu fonduri europene acordate în domeniul agriculturii”

Citeşte tot

Aproximativ 480 de poliţişti au acţionat suplimentar, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Bacău, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Citeşte tot

Aproximativ 480 de poliţişti vor acţiona în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Bacău, cu ocazia deschiderii noului an şcolar.

Citeşte tot