Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău desfășoară activități informativ-preventive pe raza întregului judeţ, în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

Citeşte tot
17 Mai 2018Sursa: IPJ BACAU

ZIUA EROILOR ÎN SIGURANŢĂ!

În această zi, poliţiştii băcăuani vor acţiona pentru siguranţa cetăţenilor care vor participa la ceremonialul militar şi religios ce va avea loc la Cimitirul Central din Bacău, cu ocazia Zilei Eroilor.

Citeşte tot

La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact şi asiguraţi-l, chiar dacă veţi lipsi pentru un timp foarte scurt;

Citeşte tot

Săptămâna aceasta polițiștii băcăuani au derulat activități de informare și sensibilizare pentru prevenirea abuzurilor și a oricărei forme de violență, în cadrul comunităților de romi, din cartierul Marginea de Sus a [...]

Citeşte tot

La data de 09 mai a.c., polițiștii au desfășurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi verificarea stării tehnice a autovehiculelor, pe drumurile publice din judeţ.

Citeşte tot

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău desfășoară permanent activități pentru creșterea siguranței în incinta și în zona adiacentă a școlilor și liceelor din județ.

Citeşte tot

Poliţiştii au identificat, în urmă cu puţin timp, în Bucureşti, minora de 16 ani, care a plecat de acasă în data de 2 mai a.c. şi nu a mai revenit.

Citeşte tot
04 Mai 2018Sursa: IPJ Bacău

MINORĂ DISPĂRUTĂ

Poliţiştii din Bacău caută o minoră, de 16 ani, care a plecat de acasă. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă -112.

Citeşte tot

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău precum şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat în mediul rural pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor. Au fost [...]

Citeşte tot

Pe toată perioada minivacanţei de 1 Mai, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte tot