Caută în arhivă
Afişează
22 Septembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

Reținuţi și cercetaţi pentru furt calificat

La data de 21 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Traian au identificat patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 65 de ani, toţi din comuna Traian, bănuite de săvârșirea [...]

Citeşte tot

La data de 21 septembrie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au acţionat pe raza localităţii în vederea prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar.

Citeşte tot

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliţiei Oneşti au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Oituz, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11.

Citeşte tot

La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Negri au depistat un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza comunei.

Citeşte tot

La data de 20 septembrie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat un bărbat de 33 de ani, din localitate care transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 2,65 m.c. lemn, specia fag pe raza comunei.

Citeşte tot

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat un bărbat de 70 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare.

Citeşte tot
21 Septembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

Urmărit naţional, depistat de poliţişti

La data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au depistat într-un imobil din localitate un bărbat de 36 de ani, din comuna Oniceni, care era urmărit naţional.

Citeşte tot

La data de 19 septembrie a.c. poliţişti din cadrul Poliţiei Moineşti au depistat în flagrant un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Osoiu.

Citeşte tot

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii oneşteni au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism pe Dn 11 în localitatea Bogdăneşti.

Citeşte tot
20 Septembrie 2017Sursa: IPJ BACAU

Eveniment rutier- Bacău

La data de 19 septembrie a.c. poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în localitate.

Citeşte tot