19 Ianuarie 2017Sursa: IPJ Bacău

19 IANUARIE 2017 – ZIUA DEPUNERII JURĂMÂNTULUI DE CREDINȚĂ PENTRU CEI 53 DE AGENȚI DE POLIȚIE ÎNCADRAȚI LA INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

       Astăzi, 19 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credință a 53 de agenți de poliție, care au promovat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de agenți prin încadrare din sursă externă, concurs desfășurat în luna noiembrie 2016.

       Cei 53 de agenți de poliție au rostit Jurământul de Credință în prezența conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, asumându-și respectarea Constituției, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aplicarea în mod corect și fără părtinire a legilor țării. De asemenea, noii agenți de poliție și-au luat angajamentul îndeplinirii cu responsabilitate și bună credință a îndatoririlor ce le revin potrivit funcției.

       Pentru cei 53 de agenți de poliție va urma o perioadă de pregătire intensivă, în care vor fi instruiți cu privire la activitățile pe care le vor desfășura în calitate de polițiști, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Galerie foto